Reviewer2346287

Welcome to my Iherb page

New to iHerb? Use coupon code FAS570 for up to $10.00 off your first order.


I discovered Iherb via a Norwegian website and is very happy about it. I save lots of money to buy products from here, rather than at health food stores here in Norway. I order including vitamins, shampoo, tea, sunscreen, migraine medicine,gluten-free products etc.

My Reviews

Items 1-12 of 80 total

« Previous | 1 2 3 4 5 | Next »

ikke helt som forventet.

Posted on Jul 28, 2014

Purchased at iHerb

Denne sprayen innfridde ikke helt mine forventninger. Jeg trodde jeg kunne spraye inn i skapet og at klærne ville få en svak odør av lavendel. Må nok spraye et og et plagg. Skal prøve den ut mer og se hva resultatet blir.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Nydelig duft

Posted on Jul 28, 2014

Purchased at iHerb

Kjøpte denne såpen for å ha i undertøysskuffen. Nå lukter det friskt av lavendel i skuffen. denne skal jeg bestille flere av.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Bra hårskum

Posted on Jul 28, 2014

Purchased at iHerb

Har bestillt denne moussen et par ganger og kommer til å gjøre det igjen. Håret blir ikke tungt og klissete av den.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Veldig god hårspray

Posted on Jul 28, 2014

Purchased at iHerb

Jeg har bestillt denne et par ganger og kommer til å gjøre det igjen. Den har god hold for mitt tynne nordiske hår.

Was this review helpful to you?

Report abuse

bra øyenbrynsfarge

Posted on Jul 28, 2014

Purchased at iHerb

Jeg har brukt dette øyenbrynssettet over lengre tid. Er veldig fornøyd med det. billig og greit.Jeg kommer til å fortsette å bestille dette.

Was this review helpful to you?

Report abuse

bra klorfrie truseinnlegg

Posted on Jul 09, 2014

Purchased at iHerb

Kjøpte disse til min datter som bare bruker klorfrie truse innlegg. Hun er veldig fornøyd med de. De er mye billigere enn klorfrie truseinnlegg som man må kjøpe på apoteket her i Norge

Was this review helpful to you?

Report abuse

Gode drops

Posted on Jul 09, 2014

Purchased at iHerb

Kjempe gode mint drops uten sukker. Tar en drops isteden for tyggis for å få frisk smak i munnen.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Super bra toner

Posted on Jul 09, 2014

Purchased at iHerb

Denne toneren er jeg superfornøyd med. Bruker først Jason Super c cleanser og deretter toner. Føler at huden blir myk og fresh. Det var første gang jeg bestillte de nå, men kommer til å fortsette med å bruke disse produktene. De har frisk lukt også. jeg er super frnøyd med Jason sine produkter bl.a. fordi de ikke inneholder parabener

Was this review helpful to you?

Report abuse

God børste

Posted on Jul 09, 2014

Purchased at iHerb

God børste til en billig penge. har kjøpt noen børster fra E.L.F før og vært veldig fornøyd.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Veldig gode halstabletter

Posted on Jul 09, 2014

1 person found the following review helpful

Purchased at iHerb

Har tidligere brukt strepsils mot vond hals, men kommer til å bestille disse heretter.De hadde god effekt og da er det ingen grunn til å bruke strepsils.smaken er også god.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Veldig fornøyd med denne kremen.

Posted on Jul 07, 2014

Purchased at iHerb

Jeg bruker bare denne kremen til ansiktet og er kjempefornøyd med den. Bruker den som både dag og natt krem Mye billigere på iherb enn på helsekost butikkene her i Norge.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Ok lebestift

Posted on Jul 07, 2014

Purchased at iHerb

Grei nok for en billig penge. Den er ikke holdbar på leppene.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Items 1-12 of 80 total

« Previous | 1 2 3 4 5 | Next »

}

iHerbĀ® is a registered trademark of iHerb, Inc. Trusted Brands. Healthy Rewards. and the iHerb.com Trusted Brands. Healthy Rewards. Logo are trademarks of iHerb, Inc.


Disclaimer: Statements made, or products sold through this website, have not been evaluated by the United States Food and Drug Administration.
They are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Read more »


Eco Friendly Initiatives