Reviewer2440221

New to iHerb? Use coupon code MOK022 for up to $10.00 off your first order.


My Reviews

Items 1-12 of 72 total

« Previous | 1 2 3 4 5 | Next »

amazing scent

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Nuostabaus kvapo švelnus muiliukas su avižom.

Was this review helpful to you?

Report abuse

very good as all Yogi teas

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Esu šių arbatų fanė :) mano mėgiamiausios, dėl sudėties skonio kvapo ir mažo palinkėjimo kiekviename pokelyje. I'm a fan of those teas. For taste, smell and little cute greeting in every tea bag :)

Was this review helpful to you?

Report abuse

very good as all Yogi teas

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Esu šių arbatų fanė :) mano mėgiamiausios, dėl sudėties skonio kvapo ir mažo palinkėjimo kiekviename pokelyje. Ši - kakavos mėgėjams. I'm a fan of those teas. For taste, smell and little cute greeting in every tea bag :)

Was this review helpful to you?

Report abuse

very good as all Yogi teas

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Esu šių arbatų fanė :) mano mėgiamiausios, dėl sudėties skonio kvapo ir mažo palinkėjimo kiekviename pokelyje. I'm a fan of those teas. For taste, smell and little cute greeting in every tea bag :)

Was this review helpful to you?

Report abuse

very good for night treatment

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Labai geras aliejus kartais pamaitinti odą nakčiai. Ypač žiemą, kai sausas oras. Very good oil for face skin for night treatment, especially for winter time.

Was this review helpful to you?

Report abuse

great product

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Now Foods eteriniai aliejai - mano mėgiamiausi. Labai geras kokybės ir kainso santykis. Levandų aliejus taip pat puikus - kvapas geras, subtilus, galia naudoti tiesiai ant odos, aromaterapijai. Now Foods essential oils are my favourite.

Was this review helpful to you?

Report abuse

great product

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Now Foods eteriniai aliejai - mano mėgiamiausi. Labai geras kokybės ir kainos santykis. Arbatmedžių aliejus išvis nepamainomas - visuomet turiu jo kosmetinėj, ir kaip dezinfekcijos priemonė natūrali ir uodui kokiam įkandus. galima naudoti tiesiai ant odos, aromaterapijai. Now Foods essential oils are my favourite.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Great product

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Now Foods eteriniai aliejai - mano mėgiamiausi. Labai geras kokybės ir kainos santykis. Šio aliejaus labai malonus kvapas, naudojame jį mašinoje, jei kažkur reikia važiuot vėlai vakare - dezinfekuoja orą ir neleidžia užmigti :) palaiko žvalumą.. naudojame jį su šiuo dalykėliu: http://www.iherb.com/Earth-Solutions-CarScenter-Aromatherapy-Car-Diffuser-1-Diffuser-10-Pads/12205 Now Foods essential oils are my favourite.

Was this review helpful to you?

Report abuse

great product

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Puikus muilas tik iš kelių augalinių sudedamųjų dalių. Kai baigiasi muilo riešutai naudoju jį skalbimui, sutarkuoju ir tiek :) vieno muiliuko užtenka 6 skalbimams. Great soap only from few plant based ingridients. When my soap nuts finishes I use it for laudnry, just grate it and that's it :) One soap lasts for 6 loads.

Was this review helpful to you?

Report abuse

great product

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Puiki, žvalinanti arbata, ypač norint atsisakyti kavos :) tikrai jaučiasi energijos protrūkis. Energy level really goes up. nice taste too :)

Was this review helpful to you?

Report abuse

great product

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Labai skanūs kokosai, ekologiški, galima vienus valgyt kokie skanūs, puikiai tinka žaliavalgiškiems desertams visokiems :) It so tasty, I've eaten it with a spoon, goes well for raw desserts.

Was this review helpful to you?

Report abuse

great product

Posted on Jan 04, 2014

Purchased at iHerb

Puikus aliejus odai ir maistui :) Labai malonus švelnus sezamų kvapas ir skonis, nekepintas. Labai patiko Great oil for skin and food. Nice, pleasant sesame taste and smell.

Was this review helpful to you?

Report abuse

Items 1-12 of 72 total

« Previous | 1 2 3 4 5 | Next »

}

iHerb® is a registered trademark of iHerb, Inc. Trusted Brands. Healthy Rewards. and the iHerb.com Trusted Brands. Healthy Rewards. Logo are trademarks of iHerb, Inc.


Disclaimer: Statements made, or products sold through this website, have not been evaluated by the United States Food and Drug Administration.
They are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Read more »


Eco Friendly Initiatives