EN
USD
Your Cart is Empty
But it doesn't have to be.
Continue Shopping.
Added to Cart
Total:
Combo Discount:
Together:
Quantity:
View/Edit Cart Checkout
Cart Total:
Customers Also Bought:

iHerb Customer Reviews

$5.93

$10.98

Savings of: $5.05 (46% off)

Sorry, this product is no longer in stock.

Write a Review
Reviews | English
Sort By

mixes easily and is very smooth

Posted by Reviewer1471770 on Dec 04, 2008

this psyllium powder is really easy to mix up. other brands tend to have a bigger grain. source naturals is so nice and powdery. i put water in container with lid add the psyllium replace lid and shake to mix then drink quickly. if your lid does not screw on be aware the pressure builds so u need a release, mine has a hole for a straw and i hold my finger over it when shaking then release then shake some more. drink quick as it thickens and can't be used.

Was this review helpful to you?

Great!

Posted by Reviewer1173618 on May 07, 2008

I found that adding this to liquid isn't for me, but I sprinkle it on my oatmeal in the morning, and it's fabulous!

Was this review helpful to you?

Dramatically affect on my diet and health

Posted by Reviewer2648282 on Jan 31, 2008

I use the Source Naturals Psyllium husk powder 2x daily - religoiusly with wonderful results. I have tried many brands of psyllium, however, this is the only one I like and therefore been able to fully incorporate into my diet. I mix it with unsweetened cranberry juice and it blends much better than the others and is not too rough on my system.

Was this review helpful to you?

Baking aid

Posted by Hanne67 on May 13, 2013

I use it in my baking instead of wheat flour. It's make my bread roll great. Here is a recipe I prefer: 2 eggs, 3 tablespoons of majonnaise, 2 tablespoons of psyllium husk powder, 2 teaspoons of baking powder, a little bit salt, 3 deciliter of grated cheese Mix it all together and make 8 bread rolls, add some grated cheese. Put in oven on 200 degree celsius for about 10 minutes. Enjoy!

Was this review helpful to you?

Very good product

Posted by Reviewer1044047 on Dec 08, 2007

Compare it to Metamucil. Metamucil is half sugar. If you want sugar, buy sugar. And this product also costs less than Metamucil. This is a clear winner.

Was this review helpful to you?

What can I say... Its good Fiber!

Posted by Reviewer1160765 on Apr 15, 2008

Thought the taste is a bit strange, mixing it with the juice of half a lemon and some stevia makes it go down much easier. Very effected as a bulking agent, just make sure you don't take too much.

Was this review helpful to you?

Good in cooking

Posted by 5359417420781793410 on Aug 12, 2013

Useful for vegans in cooking as a egg substitute

Was this review helpful to you?

Take 1 time this every day to have my bowels be good.

Posted by Reviewer1301859 on Oct 28, 2015

I take this one time every day .I disolve it in milk or orange juce,and mix them and take it speedily.It is needed for my bowels to be in good conditions.In addition to this,I take a supplement of a lactic acid bacterium.Both dietary fiber and a lactic acid bacterium are needed for me.

Was this review helpful to you?

אבקת קליפת פסיליום: מה זה, בשביל מה זה ואיך נוטלים אותה נכון?

Posted by KerenLight on Jul 13, 2016

פסיליום מופק מקליפת זרעי צמח הלחך. במוצר זה משתמשים רק בקליפה של הזרע, כיוון שהיא מקור סיבים הרבה יותר טוב מאשר הזרע כולו. הקליפה היא בעצם מקור לסיבים תזונתיים דל קלוריות המכילים 65% סיבים מסיסי מים ו- 15% סיבים לא מסיסים. לפסיליום יש כושר ספיגה גבוה במיוחד. סיבי קליפת פסיליום יכולים לספוח מים ולתפוח עד פי 25 מנפחם. תכונה זו מסייעת לגוף בכל מיני רבדים. ברגע שאנו צורכים את סיבי הפסיליום הם הופכים לג'ל שנקשר בקיבה למזון, לסוכרים, לכולסטרול ולשומנים, ונושאים אותם לאורך מערכת העיכול ולמעשה מונעים מהם להיספג מחדש בגוף. זו הסיבה שיש לשמור מרווח זמן של שעתיים בין נטילת תרופות, ויטמינים או מינרלים לבין נטילת אבקת קליפת פסיליום. סיבי הפסיליום מסייעים להפחית את העומס שנוצר על הכבד והמעיים ועוזרים לטפל בתסמונת המעי הרגיז. הם מוסיפים נפח לצואה וכך מטפלים בשלשול כרוני. הם מסייעים להסדרת פעילות המעיים על ידי הגברת תנועתיות שרירי המעי וריכוך הצואה, תורמים להסדרת היציאות, למניעת מצבי עצירות וטחורים ומחלות מעיים שונות. יכולת של סיבי פסיליום לספוח מים ולהתנפח בקיבה הופכת את הפסיליום לרכיב חיוני התורם לתחושת השובע וכך מסייע בתהליך הירידה במשקל ואף מאפשר לשמור על משקל גוף מאוזן לאורך זמן. בנוסף, אבקת קליפת פסיליום היא למעשה פרה-ביוטיקה עם סיבים תזונתיים מסיסים הנמסים במים ומהווים רכיב תזונתי רב עבור החיידקים הידידותיים שבמעיים (פרוביוטיקה). החיידקים הידידותיים יתרבו במעי ויתחילו לפעול ביעילות על כזאת קרקע מזון שמעודדת גדילתם וכך יתרמו לאיזון החיידקים המזיקים במעיים. כתוצאה מכך פרוביוטיקה (חיידקים) מחזקים סיוע לכל בעיות שהוזכרו למעלה. ניתן להשתמש בפסיליום כחומר מקשה בהכנת מזון באופן דומה לשימוש בג'לטין. פסיליום משמש גם לאפייה בתזונה ללא גלוטן בזכות היכולות שלו לדמות את המרקם של מאפים המכילים גלוטן. הוא מחזיק את כל המרכיבים יחד ומשפר את הרכות והגמישות. חפשו באינטרנט מתכון לפיתה מקמח קוקוס שבו יש רק 3 מרכיבים (רמז: פסיליום אחד מהם). מסתבר שמרבית האוכלוסייה לא מצליחה להגיע לכמות הסיבים הנדרשת בעזרת צריכה של פירות, ירקות, דגנים ודגני בוקר. השלמת הכמות בעזרת תוסף תזונה בצורת אבקת סיבים, בהחלט מומלצת. יחד עם זאת יש לשים לב לתכולה, דהיינו, למקור הסיבים שבתוסף התזונה ולוודא שהם מכילים הן סיבים מסיסים והן בלתי מסיסים. צריכה יומית של 7 גרם סיבים מסיסים הנובעים מאבקת סיבים (בנוסף לצריכת סיבים ממקורות תזונתיים אחרים), מקושרת היטב עם הפחתת הסיכון לחלות במחלות רבות. רבים שנטלו סיבי קליפת פסיליום קשרו את צריכתם להורדת כולסטרול ושמירת בריאות הלב. אופן השימוש: אבקת הסיבים התזונתיים ניתנת להמסה על ידי ערבוב בכול נוזל מימי. כפית מלאה בכוס מים לבחוש היטב ולשתות מיד, לפני שנוזל הופך לג'ל (הפיכת לג'ל וניפוח צריך להתבצע בקיבה. בזה אחד מהסודות פעולתם). ממולץ לשתות עוד כוס מים בנוסף, ובכלל יש להרבות בשתייה במשך היום. אחרת אם כמות הנוזלים אינה מספקת, הצואה עלולה להתייבש ולחסום את המעי. לא לאכול את האבקה היבשה. היא עלולה להתנפח בגרון ולגרום להיחנקות. פסיליום עלול להפחית את ספיגתן של תרופות רבות, לכן יש לצרוך שעתיים לפני או אחרי נטילת תרופה או תוספי תזונה אחרים. רצוי לשלב עם פרוביוטיקה. ניתן להשתמש באופן יומי. פסיליום מתחיל להשפיע רק 12-24 שעות מרגע נטילתו ועלול להגיע להשפעה מיטיבה רק לאחר יומיים שלושה של שימוש סדיר. לעיתים נדירות יתכנו כאבי בטן בתחילת השימוש. במקרה שכזה עושים הפסקה לכמה ימים או מורידים מינון. כדאי להתייעץ עם הרופא האם בכלל מותר ליטול פסיליום במקרים הבאים: נוטלי תרופות לטיפול בסוכרת, קיום דלקת לבלב, דלקת כיס המרה, סוגי כיב למיניהם. כמה הערות כלליות: ראשית, המוצר הזה (אבקה במשקל של 340 גרם בקופסא) הוא המוצר הכי משתלם לעומת הצעות אחרות של הפסיליום באתר מבחינת כמות הפסיליום מול המחיר. בנוסף ישנה ההנחה הבסיסית שככל שהמשקל גבוה יותר ככה יוצאת עלות זולה יותר ליחידת המשקל. אבל אם אפילו משווים מול אבקת פסיליום של חברת נאו במשקל של 640 גרם, זה יוצא פחות או שווה (תלוי במבצעים) אם לוקחים 2 קופסאות הנ"ל. וכמובן, עבור אותו מחיר ואותו משקל, הבחירה הנבונה היא לקחת מוצר בקופסא ולא באריזה מסוג שקית פלסטיק. ועוד, המוצר הזה זול כפי שתיים מהמחיר שלו בארץ. שנית, באופן כללי, נכון שיותר קל לבלוע כמוסות מאשר אבקה. הכמוסה היא יותר "נגישה", אפשר לקחת אותה איתך וליטול בכל מקום, וגם לא מרגישים שום טעם בזמן הבליעה. אבל כדי לקבל אותה כמות של תוספת תזונתית שיש בכפית אבקה צריך לבלוע כמות גדולה של כ-10 כמוסות. בנוסף הקפסולות בדרך כלל יותר יקרות, כי תהליך ייצור שלהן משלב גם ייצור של הקפסולה עצמה, וגם הכנסת חומר לתוך הקפסולה. וכמובן, ספיגה של אבקה היא מאוד מהירה, אלא ספיגת חומר שנמצא בתוך הקפסולה נעשה רק אחרי שכליפת הקפסולה תימס במיץ קיבה, וזה מתרחש אחרי חצי שעה מרגע הבליעה לפחות. אם חוות דעתי היתה מועילה אנא לחץ כן (יס). בשביל לראות חוות דעתי לגבי מוצרים אחרים לחצו על לינק עם השם שלי.

Was this review helpful to you?

Jtraveler

Posted by Reviewer2995481 on Jun 25, 2008

This powder is very finely ground and dissolves very quickly and nicely in juice or water. It is far superior to any we have use previously to this. In fact, I am ordering some now! Thanks for carrying such high-quality products

Was this review helpful to you?

Items 1-10 of 158 total

« Previous | 1 2 3 4 5 | Next »