header_search header_signed-out header_signed-in header_cart sharefilled circlex
checkoutarrow
Added to Cart
Total:
Discount:
Together:
Quantity:
Cart Total:
Checkout
Customers Also Bought:
24/7 Help
Invester i fremtiden gjennom Etisk Grønn Handel!
Shop with My Rewards Code: GIK101
Active since:
February 6 2012
etiskhandel
Rank #2410
Follow Me:
Views

About Me

Er du interessert I ren mat uten kunstige e-stoffer? Er du interessert I helsekost? Støtter du rettferdig handel og fair-trade? Er du allergisk (gluten o.l.)? I så fall bør du sjekke ut iHerb! Her får du tilgang på det meste innen helsekost, og miljøvennlige produkter til svært rimelige priser og frakt! ! Spar opptil 60-70% på handelen, samtidig som du støtter miljø og etisk handel! Toll Jeg oppdaget iherb i januar 2012, og siden det har jeg vært hekta! Jeg anbefaler alle og sjekke ut denne siden, for det er bare fordeler med å handle her! Jeg har derfor valgt å skrive anmeldelser av produktene jeg bruker, og de kan du lese på min side! Dersom du vil bli kunde, så håper jeg at du vil bruke min kupongkode GIK101 og du får ca 20% rabatt på første handel! :)

My Favorite Products
4 Items Total
My Reviews 1-10 of 103 total
Sort By:

Fantastisk produkt!

Posted by etiskhandel on January 19 2014 | Verified Purchase

Det kan brukes istedet for kjottdeig, og det smaker som kjottdeig! Enklere å lage enn ekte vare, og smaken er den samme! prisen er 3-4 dollar for en pakke, og den varer til minst 25 middager! Bruk: tøm over proteinene i en skål, og tøm over buljongvann. La det stå i 10 minutter, og ta bort overflodig vann. Klar til bruk! Kok eller stek, as you wish! :)

Thanks for your feedback!

Betakaroten - Ble stoppet i tollen :(

Posted by etiskhandel on May 31 2012 | Verified Purchase

Kjøp heller spirulina, som er tillatt å importere til Norge, og som inneholder masse betakaroten! Husk hvis du skal bestille vitaminer, er det lurt aa sjekke hvor stort innhold vitaminer det er i hver kapsel.(a,b,c-vitaminer) Noen urter er klassifisert som legemiddel, og ikke tillatt aa bestille fra utlandet. For aa sjekke dette kan du se paa lovdata sine hjemmesider. Urter som er klassifisert (L) elle (LR) er ansett som legemidler, og H er ansett som urter, og defor tillatt aa bestille fra utlandet. I USA er hoyere konsentrat tillatt, enn det er i Norge, saa selv om a-vitaminer og betakarotene er klassifisert urter (H), saa er det forskjell paa om det kommer i pulverform og i tablettform pga konsentratet. Det blir vurdert etter konsentrat pr. tablett..:/ Det vil altså si, dersom dette hadde vaert pulver, og ikke kapsler, SAA hadde det vært tillatt!

Thanks for your feedback!

Chocolove - Etisk firma, som jobber for bedre levekaar for kakaobønder!

Posted by etiskhandel on June 3 2012 | Verified Purchase

Sjokoladene i denne serien er virkelig gode! Bortsett i fra freia's firklover, har jeg aldri smakt bedre! Det er ogsaa et sunnere alternativ en vanlig sjokolade da den inneholder mindre sukker, er organisk, og det brukes forsteklasses kakaobonner. Firmaet stotter World Cocoa Foundation som jobber for bedre levekaar for kakaobonder.

Thanks for your feedback!

Jordbaerpulver - til aa ha i youghurt, biola, saftIS, milk-shake & YOU name it!

Posted by etiskhandel on October 2 2012 | Verified Purchase

Denne boksen inneholder 113 gram konsentrert jordbaerpulver med naturlige ingredienser! Som mange modre er jeg ogsaa bekymret for at barna skal spise for mye sukker, og er derfor restriktiv med youghurt og slike ting i hverdagskosten. Med dette produktet+stevia faar jeg baade i pose og sekk, da vi selv kan velge om youghurten bor inneholde sukker eller ei! Jeg kjoper naturell youghurt, og tilsetter stevia+frukt pulver eller draaper med essens. Dette jorbaerpulveret setter en nydelig smak til biola og youghurt. Jeg vil anbefale at du rorer ut 1-2 ts pulver i lag med litt vann for du tilsetter youghurt, saa unngaar du klumper. I tillegg har jeg oppi litt stevia, og SIM SALABIM! barna er superhappy!! :) :)

Thanks for your feedback!

BLAABÆR!

Posted by etiskhandel on July 1 2012 | Verified Purchase

Ikke noe juks med dette syltetøyet! Man kjenner at det er ekte raavarer, kun sotet med naturlig grapefruktkonsentrat!

Thanks for your feedback!

Mineralpudder

Posted by etiskhandel on June 12 2012 | Verified Purchase

Man tar en sjanse ved aa bestille pudder paa nett, og det er gode muligheter for at fargen kan bli feil. Jeg hadde flaks med denne, og syntes fargen var naturlig til meg. Jeg bruker sensai til vanlig, men denne virker aa vaere veldig bra, og koster en femtedel av det man betaler i parfymeriet. Pudderet er behagelig å ha på, og foles ikke som om man gaar med en maske. I tillegg er pudderet tilsatt antioksidanter og kan ogsaa brukes til sol-beskyttelse (solfaktor 16) Det er faktisk anbefalt av skin cancer foundation. Jeg vil nok kjøpe flere av denne

Thanks for your feedback!

real SHINE! Hårglans på box

Posted by etiskhandel on July 16 2012 | Verified Purchase

Ah - denne her elsker jeg! Sørger for å ha en tilgjengelig året runt. Det er en liten sprayflaske, og jeg kan skrive under paa at det gir glans til haaret!! Den er ikke oljete, og det er heller ingen bakdel at det lukter godt, og glansen varer lenge! Produktet har også pleiende stoffer og UVA og UVB protection, som beskytter mot vær og vind.

Thanks for your feedback!

Rød drikke VS Grønn drikke - frukt og bær pulver

Posted by etiskhandel on May 22 2012 | Verified Purchase

Grønne drikker består av spirer og grønnsaker i pulverform som man blander med vann. Denne her er samme prisipp, bare at vi snakker om bær og frukt istedet. Jeg likte smaken på denne her, den var veldig god, bare aa blande i vann. En liten fruktcoctail, kan man si :) Er også fin å blande i biola, og sist men ikke minst; Godt for HELSA :)

Thanks for your feedback!

Solkrem for prinsesser

Posted by etiskhandel on July 16 2012 | Verified Purchase

Min datter elsker alt som er rosa og prinsesseaktig. Denne lille sote rosa solsprayen med 30 i solfaktor er lett og bringe, praktisk og paafore, miljovennlig, nusselig og se paa og billig! Kan absolutt anbefales til smaa-prinsesser!

Thanks for your feedback!

Solv-shampoo/blaashampoo for farget/lysnet haar

Posted by etiskhandel on July 1 2012 | Verified Purchase

Denne bestilte jeg til min datter. Det er en shampoo som motvirker gulfarve i lysnet haar. Den selges som varmt hvetebrod her paa iHerb, antagelig fordi den er saa mye billigere enn annen blaa-shampoo. Jeg bruker den selv ogsaa, og er fornoyd. Men iflg. frisoren skal man ikke bruke den for ofte, for haaret kan få litt for mye sølv farge, og da faa en unaturlig look.

Thanks for your feedback!

1-10 of 103 total

1 2 3 4 5