Added to Cart
Total:
Discount:
Together:
Quantity:
Cart Total:
Checkout
Customers Also Bought:
24/7 Help

iHerb Customer Reviews

Sorry, this product is no longer in stock.

Write a Review
Reviews
1-7 of 7 total
Languages
Sort By
English
Search Reviews

Nem gondoltam volna! Szuper!

Posted by iHerb Customer on Feb 09, 2013 | Verified Purchase

Régi emlékeimből a legkisebb lányom elhúzódó náthás tüneteire anno - alkalmaztunk Echinacea tablettát és az volt az, ami segített neki kimászni a betegségből végre. Ezért is örültem meg nagyon, amikor erre az abszolút tiszta organikus készítményre bukkantam és gyorsan meg is rendeltem. Hát... egy hónapot sem kellett várni és beütött az influenzajárvány és szép sorba vette a családunk tagjait. Ki-ki vérmérséklete szerint alkalmazta a házi praktikákat (c vitamin, sok-sok tea cukor nélkül, fokhagyma fogyasztás, méz,angyalgyökér balzsam ill. mentolos kenőcs az orrdugulásra). Nekem az angyalgyökér balzsam nagyon gyorsan elmulasztotta a kapargáló torokfájásomat, de az eldugult orr érzet megmaradt orrfúvás után is. Ekkor ötlött eszembe, hogy próbáljuk meg a cseppeket. És láss csodát a harmadik adag bevétele után éppen este, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy minden OK, simán kapok levegőt, a közérzetem egy emelettel jobb lett! Ráadásul a második nap végére már orrot is alig kellett fújni, holott a betegség elején jóformán alighogy letettem a zsebkendőt, már fordulhattam is vissza egy újabbért, mert már elindult újra... Szóval mindenkinek tudom meleg szívvel ajánlani ha egy kiadós náthából két nap alatt ki akar keveredni és már az első nap éjszakáján sem szeretne az orrdugulástól szenvedni és nyugodtan aludni. A párom utánam következett, s láss csodát, neki sem kellett 2 napnál több, pedig - férfiak... tudjuk...- az első nap este már úgy gondolta, hogy meg sem éri a másnapot :)

Thanks for your feedback!

the best

Posted by iHerb Customer on Jan 31, 2009 | Verified Purchase

thats the best thing i ever had for my Family, they dont get sick as much they use to be, if my child starts to be sick, i give her this, and 2 Days later she is a lot better.

Thanks for your feedback!

good

Posted by iHerb Customer on Jul 17, 2017 | Verified Purchase

I found it quite useful for my body

Thanks for your feedback!

Imprescindible

Posted by iHerb Customer on Mar 06, 2015 | Verified Purchase

Muy buena esta echinacea, fundamental para prevenir y combatir procesos infecciosos

Thanks for your feedback!

Super immune booster at a bargain

Posted by Allinstar on Feb 12, 2015 | Verified Purchase

Use this product for a couple of weeks when your feeling low and you will boost your immune system minimizing a could or infection. A favorite of mine - can be yours at a click...

Thanks for your feedback!

A Vogel, Echinaforce is a Great Immune Support Supplement!

Posted by BeckySue on Dec 20, 2012 | Verified Purchase

Appreciate that this organically grown dietary supplement supports healthy immune function, something we all need at this time of year. This is a fresh herb extract of echinacea.

Thanks for your feedback!

Excellent

Posted by iHerb Customer on Jul 01, 2009 | Verified Purchase

Boosts your immune system to fight allergies.

Thanks for your feedback!

1-7 of 7 total