Сторінка 2 – Відгуки - Purederm, Deep Purifying Green O2 Bubble Beauty Mask, зелений чай, 1 шт., 25 г (0,88 унції) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





iHerbCustomer
Срібло
Опубліковано 10.10.2023
123
0
26
14
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська

Аромат цієї листової маски неймовірний! Це дуже розслабляє. Користуватися ним було трохи складно, мабуть, я використовував його неправильно. Я не знав, яка сторона передня, а яка задня, не впевнений, чи це змінилося б. Але це викликало багато безладу, тому, якщо ви не маєте досвіду з такими масками, надіньте їх у ванній кімнаті. Якість супер!!! Через деякий час він піниться, і ви можете відчути, як очищає шкіру. У мене чутлива шкіра, тому я міг це відчути, але це не ТАКОГО ПОГАНО, це було ніжно. Розмір маски був трохи більшим, тому вона постійно входила мені в рот (не весело!) Це було незручно, але переваги, які я отримав від неї, зробили це того варте! Моя шкіра виглядала чистою, м’якою, шрами від прищів трохи розгладилися. Я зберіг сироватку, яка залишилася в упаковці, і сподіваюся, що зможу використати її наступного ранку для посилення зволоження. (було відчуття, що ці піноподібні миючі засоби для обличчя, але в листовій масці.)

Опубліковано 12.04.2024
310
293
2
22