EN
USD
Your Cart is Empty
But it doesn't have to be.
Continue Shopping.
Added to Cart
Total:
Discount:
Together:
Quantity:
Cart Total:
Checkout
Customers Also Bought:

iHerb Customer Reviews

$8.81

$13.99

Savings of: $5.18 (37% off)

Sorry, this product is no longer in stock.

Write a Review
Reviews | English
Sort By

works wonders for breastfeeding

Posted by Reviewer1132826 on Aug 12, 2010

At first I didn't' know if this product was working; then I ran out... It was defiantly working. I lost a lot of my milk supply and when I started using again, I was able to get my milk supply back. I love this stuff.

Was this review helpful to you?

through suppliments, God, has given my Life back to me.

Posted by 5570243647649433749 on Oct 05, 2012

This suppliment is excellent. I'm not a chemist. However, I can report that I feel better than I have in years. My wife agrees that my energy level is up.

Was this review helpful to you?

Bev

Posted by Reviewer3107617 on Nov 30, 2008

I have been taking this brand of fenugreek seed for a long time and have had good success with it.  I am diabetic hence the reason for taking it.

Was this review helpful to you?

Works well, especially for sinus problems

Posted by Reviewer1956885 on Feb 06, 2008

I used to make tea but prefer the capsules.

Was this review helpful to you?

+

Posted by atsiliepimailt on Sep 06, 2012

Vaistinė ožragė - dar retoka Lietuvoje, bet daugeliui vaistinių augalų specialistų bei sveikos mitybos žinovų pažįstamas augalas. Žinovai sako, kad gurmanų mėgstamas atvežtinis egzotiškas prieskonis šambala yra ne kas nors kitas, o vaistinė ožragė, kurios galima pasisėti ir auginti savo daržuose. Ožrages galima vartoti maistui, prieskoniams, kosmetikai, vaistams. Vaistams tinka sumaltos ožragės sėklos bei džiovintų lapų arbata. Ožragių daigų iš sėklų, panašiai kaip pipirnių, galima užsiauginti net žiemą ant palangės ir vartoti patiekalams paskaninti. Ožragė yra senovinis Rytų kraštų prieskonis, populiarus nuo Vakarų Azijos iki Šiaurės Indijos. Džiovinti ožragės lapai naudojami Gruzijoje populiariame prieskonių mišinyje chmeli-suneli. Šiaurės Indijoje ožragės įmaišoma į kai kurių rūšių duoną. Vaistinės ožragės lapai prieskoniams labai dažni Irano virtuvėje. Vaistinė ožragė gerai žinoma Šiaurės ir Rytų Afrikoje. Etiopiškame prieskonių mišinyje bere-bere irgi yra įmaišyta ožragės. Ožragės žaluma šlovinama todėl, kad turi daug antioksidantų. Žolinčiai pataria ožragių lapų arbatos gerti sveikstant po ligų - jėgoms atgauti. Tvirtinama, kad ožragių arbata skatina lytinį pajėgumą. Manoma, kad ožragės padeda kontroliuoti cukrų kraujyje. Pagerina savijautą net sergant Alzhaimerio liga. Ožragės naudingos sergantiems širdies ir kraujagyslių ligomis bei diabetikams. Sureguliuoja apetitą. Savo gleivėmis sutepa kvėpavimo takus ir apsaugo nuo ligų. Kai kurie žolininkai bei ajurvedininkai tikina, kad ožragės yra geras vaistas nuo osteoporozės, osteomelito ir kitų kaulinio audinio negalių. Ožrages vertina ir kosmetologai - naudoja įvairiose odos gražinimo bei gaivinimo procedūrose. Virtuvėje sudaigintų ožragių žalumynais galima pagardinti sumuštinius, dėti jų iš košes, sriubą. Ožragės žydi balkšvai geltonais, šiek tiek drugelius primenančiais žiedais liepą ir rugpjūtį. Subrandina ankšteles, kurių viduje yra daug mažų, apvalių ir plokščių gelsvai rudų sėkl

Was this review helpful to you?

Fenugreek

Posted by Reviewer2702922 on Apr 05, 2008

Good product, great price!

Was this review helpful to you?

Great product!

Posted by Reviewer2689408 on Apr 12, 2008

This is a great product. More than that, I am really impressed with iHerb's service. Shipping is very quick even by the cheapest mode and each time my order was shipped the same day!

Was this review helpful to you?

Fenugreek - Good for what ails you

Posted by Reviewer1381683 on Apr 14, 2008

We have been using fenugreek every day for a number of years. The benefits are numerous. In providing things that our body will normally miss in healthful eating, we think that Fenugreek Seed adds to our nutritional values.

Was this review helpful to you?

Great Product!

Posted by Reviewer2306263 on May 14, 2008

I used this product to increase my milk supply and within 2-3 days, I noticed an increase!

Was this review helpful to you?

CA, mom

Posted by Reviewer2347922 on Mar 07, 2008

great product to maintain adequate milk supply for my baby

Was this review helpful to you?

Items 21-30 of 100 total

« Previous | 1 2 3 4 5 | Next »