EN
USD
Your Cart is Empty
But it doesn't have to be.
Continue Shopping.
Added to Cart
Total:
Discount:
Together:
Quantity:
Cart Total:
Checkout
Customers Also Bought:

iHerb Customer Reviews

$5.93

$10.98

Savings of: $5.05 (46% off)

Write a Review

Sorry, this product is no longer in stock.

Reviews | English
Sort By

works for me

Posted by Reviewer2292722 on Jan 15, 2009

this one really does something. It also makes you go easier to the toilet. I also used it as a part of a cleansing program, but that was a psyllium husk from another brand. That worked amazingly good together with other supplements as a part of a 8 days cleansing. This one youi can take every day, for a longer period

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

Plain and simple. Very good.

Posted by Reviewer2844092 on May 06, 2008

Fine powder. Easy to use. Plain and simple..... no added ingredients. The only thing I would ask for is that they make a much larger size, which they don't.

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

Good

Posted by Reviewer3136763 on Oct 17, 2007

better than other brands I've tried

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

Product is good, but not for me

Posted by j44lee on Nov 15, 2013

I've been taking Psyllium Husk WHOLE for over 25 years. I wanted to try a more "compact" product, so I got this powder version for the first time. The product itself is good, but it's not for me. Because of the nature of the more concentrated state, it does not dissolve as quickly in water and ends up gelling much faster. You have to drink this FAST otherwise, here comes the gag party! The smell is also strange and off-putting, even though there are no other ingredients that would give it the smell. Live and learn. I won't buy again.

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

Shipping costs to the UK

Posted by 5212905359074103465 on Nov 09, 2016

Bought this product from IHerb. On an Psyllium Husk Order with a product value of £45.69, I paid a total of £76.59 including shipping costs. That's a whopping 40.34% of the total order gone in shipping. I wouldn't have had a problem with that if I'd known upfront what the total cost would be. I paid £8.90 upfront and was entitled to believe that was it. BUT I got a notification from DHL after the product had shipped and arrived in the UK to pay another £22.00. This is all very relevant information if you're in the UK and thinking of ordering from this US based supplier.

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

Smell is not good, grain ground up too much.

Posted by 4938615546298265520 on Nov 25, 2014

I'm sure this i a good product and does what it says, but I got a bit of a surprise when coming from another brand. This brand has a less grainy supstance more of a powder and there is a ransid smell to it. I barely managed to keep it down. I will not reorder this because of the smell and taste, it was so bad.

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

doesn't work for me...

Posted by Reviewer1643020 on Apr 04, 2013

I have had IBS for 7 years and I read that psyllium husk should help people with chronic constipation. Unfortunately this made me even more bloated than usually and didn't relieve any of my health concerns. Now I suspect that my IBS is caused by SIBO. People who have SIBO may not get any benefits from this kind of supplement.

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

אבקת קליפת פסיליום: מה זה, בשביל מה זה ואיך נוטלים אותה נכון?

Posted by KerenLight on Jul 13, 2016

פסיליום מופק מקליפת זרעי צמח הלחך. במוצר זה משתמשים רק בקליפה של הזרע, כיוון שהיא מקור סיבים הרבה יותר טוב מאשר הזרע כולו. הקליפה היא בעצם מקור לסיבים תזונתיים דל קלוריות המכילים 65% סיבים מסיסי מים ו- 15% סיבים לא מסיסים. לפסיליום יש כושר ספיגה גבוה במיוחד. סיבי קליפת פסיליום יכולים לספוח מים ולתפוח עד פי 25 מנפחם. תכונה זו מסייעת לגוף בכל מיני רבדים. ברגע שאנו צורכים את סיבי הפסיליום הם הופכים לג'ל שנקשר בקיבה למזון, לסוכרים, לכולסטרול ולשומנים, ונושאים אותם לאורך מערכת העיכול ולמעשה מונעים מהם להיספג מחדש בגוף. זו הסיבה שיש לשמור מרווח זמן של שעתיים בין נטילת תרופות, ויטמינים או מינרלים לבין נטילת אבקת קליפת פסיליום. סיבי הפסיליום מסייעים להפחית את העומס שנוצר על הכבד והמעיים ועוזרים לטפל בתסמונת המעי הרגיז. הם מוסיפים נפח לצואה וכך מטפלים בשלשול כרוני. הם מסייעים להסדרת פעילות המעיים על ידי הגברת תנועתיות שרירי המעי וריכוך הצואה, תורמים להסדרת היציאות, למניעת מצבי עצירות וטחורים ומחלות מעיים שונות. יכולת של סיבי פסיליום לספוח מים ולהתנפח בקיבה הופכת את הפסיליום לרכיב חיוני התורם לתחושת השובע וכך מסייע בתהליך הירידה במשקל ואף מאפשר לשמור על משקל גוף מאוזן לאורך זמן. בנוסף, אבקת קליפת פסיליום היא למעשה פרה-ביוטיקה עם סיבים תזונתיים מסיסים הנמסים במים ומהווים רכיב תזונתי רב עבור החיידקים הידידותיים שבמעיים (פרוביוטיקה). החיידקים הידידותיים יתרבו במעי ויתחילו לפעול ביעילות על כזאת קרקע מזון שמעודדת גדילתם וכך יתרמו לאיזון החיידקים המזיקים במעיים. כתוצאה מכך פרוביוטיקה (חיידקים) מחזקים סיוע לכל בעיות שהוזכרו למעלה. ניתן להשתמש בפסיליום כחומר מקשה בהכנת מזון באופן דומה לשימוש בג'לטין. פסיליום משמש גם לאפייה בתזונה ללא גלוטן בזכות היכולות שלו לדמות את המרקם של מאפים המכילים גלוטן. הוא מחזיק את כל המרכיבים יחד ומשפר את הרכות והגמישות. חפשו באינטרנט מתכון לפיתה מקמח קוקוס שבו יש רק 3 מרכיבים (רמז: פסיליום אחד מהם). מסתבר שמרבית האוכלוסייה לא מצליחה להגיע לכמות הסיבים הנדרשת בעזרת צריכה של פירות, ירקות, דגנים ודגני בוקר. השלמת הכמות בעזרת תוסף תזונה בצורת אבקת סיבים, בהחלט מומלצת. יחד עם זאת יש לשים לב לתכולה, דהיינו, למקור הסיבים שבתוסף התזונה ולוודא שהם מכילים הן סיבים מסיסים והן בלתי מסיסים. צריכה יומית של 7 גרם סיבים מסיסים הנובעים מאבקת סיבים (בנוסף לצריכת סיבים ממקורות תזונתיים אחרים), מקושרת היטב עם הפחתת הסיכון לחלות במחלות רבות. רבים שנטלו סיבי קליפת פסיליום קשרו את צריכתם להורדת כולסטרול ושמירת בריאות הלב. אופן השימוש: אבקת הסיבים התזונתיים ניתנת להמסה על ידי ערבוב בכול נוזל מימי. כפית מלאה בכוס מים לבחוש היטב ולשתות מיד, לפני שנוזל הופך לג'ל (הפיכת לג'ל וניפוח צריך להתבצע בקיבה. בזה אחד מהסודות פעולתם). ממולץ לשתות עוד כוס מים בנוסף, ובכלל יש להרבות בשתייה במשך היום. אחרת אם כמות הנוזלים אינה מספקת, הצואה עלולה להתייבש ולחסום את המעי. לא לאכול את האבקה היבשה. היא עלולה להתנפח בגרון ולגרום להיחנקות. פסיליום עלול להפחית את ספיגתן של תרופות רבות, לכן יש לצרוך שעתיים לפני או אחרי נטילת תרופה או תוספי תזונה אחרים. רצוי לשלב עם פרוביוטיקה. ניתן להשתמש באופן יומי. פסיליום מתחיל להשפיע רק 12-24 שעות מרגע נטילתו ועלול להגיע להשפעה מיטיבה רק לאחר יומיים שלושה של שימוש סדיר. לעיתים נדירות יתכנו כאבי בטן בתחילת השימוש. במקרה שכזה עושים הפסקה לכמה ימים או מורידים מינון. כדאי להתייעץ עם הרופא האם בכלל מותר ליטול פסיליום במקרים הבאים: נוטלי תרופות לטיפול בסוכרת, קיום דלקת לבלב, דלקת כיס המרה, סוגי כיב למיניהם. כמה הערות כלליות: ראשית, המוצר הזה (אבקה במשקל של 340 גרם בקופסא) הוא המוצר הכי משתלם לעומת הצעות אחרות של הפסיליום באתר מבחינת כמות הפסיליום מול המחיר. בנוסף ישנה ההנחה הבסיסית שככל שהמשקל גבוה יותר ככה יוצאת עלות זולה יותר ליחידת המשקל. אבל אם אפילו משווים מול אבקת פסיליום של חברת נאו במשקל של 640 גרם, זה יוצא פחות או שווה (תלוי במבצעים) אם לוקחים 2 קופסאות הנ"ל. וכמובן, עבור אותו מחיר ואותו משקל, הבחירה הנבונה היא לקחת מוצר בקופסא ולא באריזה מסוג שקית פלסטיק. ועוד, המוצר הזה זול כפי שתיים מהמחיר שלו בארץ. שנית, באופן כללי, נכון שיותר קל לבלוע כמוסות מאשר אבקה. הכמוסה היא יותר "נגישה", אפשר לקחת אותה איתך וליטול בכל מקום, וגם לא מרגישים שום טעם בזמן הבליעה. אבל כדי לקבל אותה כמות של תוספת תזונתית שיש בכפית אבקה צריך לבלוע כמות גדולה של כ-10 כמוסות. בנוסף הקפסולות בדרך כלל יותר יקרות, כי תהליך ייצור שלהן משלב גם ייצור של הקפסולה עצמה, וגם הכנסת חומר לתוך הקפסולה. וכמובן, ספיגה של אבקה היא מאוד מהירה, אלא ספיגת חומר שנמצא בתוך הקפסולה נעשה רק אחרי שכליפת הקפסולה תימס במיץ קיבה, וזה מתרחש אחרי חצי שעה מרגע הבליעה לפחות. אם חוות דעתי היתה מועילה אנא לחץ כן (יס). בשביל לראות חוות דעתי לגבי מוצרים אחרים לחצו על לינק עם השם שלי.

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

Source Naturals, Psyllium Husk Powder, 12 oz (340 g)

Posted by FEED-ME-MORE on Jun 29, 2014

Natural product to cleanse my daddy's and mommy's intestines, colon, etc. Maybe this product is not the most convenient, delicious and so on, but it is really helpful for detoxification, cleansing processes. Everyone can choose: healthy lifestyle, diet or tortures with such products like this.

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

Husk

Posted by holahola on Dec 10, 2010

Its my first experience with such a product, and it gives the results I've read it should give.

Verified Purchase

Was this review helpful to you?

Items 11-20 of 163 total

« Previous | 1 2 3 4 5 | Next »